SOUR (Gr)

1. KYKAOBARREL AGED BRET WILD ALE (750ml, 7%alc, Μια Wild Ale γεμάτη με μη βυνοποιημένο σιτάρι που ξεκίνησε το ταξίδι της ζυμώνοντας αυθόρμητα σε ένα DIY Coolship (πισίνα αυθόρμητης ζύμωσης) Το "τρελό" μείγμα από αρώματα βοτάνων, μαγιάς και θείου γέμισε το ζυθοποιείο για μερικές εβδομάδες. Στη συνέχεια ο ζυμωμένος "χυμός" μεταφέρθηκε σε χρησιμοποιημένα βαρέλια κρασιού που είχαν ήδη εμβολιαστεί με ένα μείγμα στελεχών από βρετανομύκητες. Στο τέλος προστέθηκαν φλούδες σταφυλιού της ποικιλίας Μοσχάτου από το Πατρινό Οινοποιείο του Παρπαρούση που προστέθηκαν αμέσως μετά το πάτημα και αφέθηκαν για έναν ολόκληρο χρόνο!)

30.00€

2. KYKAORufus(7%alc, 750ml, Μια πολύπλοκη, funky φρουτώδης έκρηξη από βύσσινο, με βελούδινη βάση από βρώμη που προσφέρει απαλή υφή και ελαφριά θολούρα. Με περίπου 0,5 κιλό/λίτρο(!!!) βύσσινα για επιπλέον γεύση μαρμελάδας κεράσι αλλά και οξύτητα Ένας σαγηνευτικός χορός βύσσινων στη γλώσσα με μια απαλη αλλά συναρπαστική έκρηξη χυμού!)

30.00€

3. Strange Brew “THE CELLAR JAM’S” (7%, 750ml, Wine Barrel Aged Farmhouse Ale 2023. Βασισμένη στην αρχική συνταγή της Farmhouse Ale, που έχει υποστεί ζύμωση με ένα μοναδικό μείγμα από βρετανομύκητες , ενώ στη συνέχεια ωρίμασε σε Ελληνικά βαρέλια κρασιού.)

25.00€

4. ΤΑΩS Brewing “Liogerma” (Gose, 440ml, 4.8%alc, 330ml, Σαντορίνη)

6.50€